video de ruta megalitica

Eingetragen bei: EL POBLE, RUTES | 0

arbustiva de bruc i estepa;

a tocar del naixement de la riera del Barranc de les Comes de l’Infern, a la banda sud-oest de la serra de Rodes.

Per accedir al jaciment cal prendre la carretera de Vilajuïga a St. Pere de Rodes (GIP-6041) fins a un fort revolt, a la dreta, que hi ha en el punt quilomètric 5,3. Allí cal deixar el cotxe i continuar uns 100 m vessant avall per un viarany molt cobert de vegetació, en direcció sud-oest, fins que es veu el dolmen a la dreta (est). Es troba en el vessant sud-est del puig de l’Home, anomenat les Comes de Pau, a tocar del naixement de la riera del Barranc de les Comes de l’Infern, a la banda sud-oest de la serra de Rodes. És un terreny erm amb vegetació arbustiva de bruc i estepa.

 pau2